imgsrc ="https://qoinpro.com/_Resources/Static/Packages/Infralutions. Crypto/Images/Banners/125x125.png " alt="QoinPro.com: Free Bitcoins every 24 hours" border=0 />

vineri, 24 octombrie 2014

Secretele intunecate ale Vaticanului


In ultima vreme, pe baza articolelor mele si, in general a informatiilor care ies la iveala in ultima vreme, inclusiv in mass-media de dezinformare, cred ca v-ati facut o imagine despre ce si cine reprezinta institutia bisericii catolice si mai ales Vaticanul, care este una din trinitatea malefica prin care Cabala conduce prin opresiunea nevazuta planeta. De la abuzul si traficul de droguri, răpirea si traficul de copii precum si ,,inginerii financiare” oculte, Vaticanul a fost implicat în toate. În video de mai jos sursa de știri, se uită înapoi la cele mai cunoscute scandaluri din jurul sectei secrete cunoscută sub numele de Vatican ... Cele 6 scandaluri de top ale Vaticanului
 1. Preotii prieteni cu nazistii Episcopi și preoți au fost acuzați de a ajuta evadarea unor naziști de rang înalt în timpul celui de-al doilea război mondial. Alois Hudal, un episcop, si-a împărtășit deschis opiniile sale pro-naziste și se crede că a ajutat zeci de nazisti să scape. Krunoslav, un preot croat, a jucat, de asemenea, un rol-cheie în organizarea unei linii de evacuare naziste. Ludwig Kaas, un preot romano-catolic și proeminent politician german care conducea Partidul de Centru (un partid politic catolic), l-a ajutat pe Hitler în obținerea de voturi. Kaas a ținut un discurs în afara Reichstagului exprimand sprijinul partidului pentru legea de abilitare, o lege care i-a dat lui Adolf Hitler puterea de-a adopta legi, fără implicarea Reichstag-ului ( organul legislativ din Germania) ... Această lege este bolnav de similară cu Patriot Act adoptată de Bush Jr. după 9/11 și a fost un pas important în instituirea dictaturii lui Hitler. Si daca mai amintesc si faptul ca fostul Papa, Joseph Ratzinger in tinerete a facut parte din celebrele ,,Hitlerjugend” folosite de Hitler in ultima parte a razboiului, ne dam seama ca nazismul a fost ideologia care a inspirat pe multi de la Vatican. 
 2. Scandalurile bancare ale Vaticanului Banca catolică, Banco Ambrosiano, a făcut o serie de credite negarantate către societăți-paravan din Panama, tranzacțiile fiind facilitate de Banca Vaticanului. Când banca lor sa prăbușit în anii 80, Vaticanul a negat orice operatiuni cu grupul, dar a plătit în cele din urmă 224 milioane dolari către diverși creditori. Acest fapt a fost descoperit de curând, că banca catolică a fost implicată în spălarea de bani cu bandele italiene, dar nimeni de la Vatican nu a fost arestat, in schimb fostul secretar al fostului Papa este anchetat precum si alti inalti prelati.
 3. Prostitutie, retele gay si homosexualitate Există mult prea multe scandaluri sexuale care au avut loc la Vatican si in biserica catolica in general. Există preoți care sunt gay, dar celibatari, preoți care se angajează în mod activ în activitatea sexuala gay, și preoți care susțin asta în contradicție cu propria politică si ideologie. Potrivit catehismului, homosexualii trebuie să fie tratati cu respect și compasiune, însă actele homosexuale în sine sunt contrare dreptului natural și nu sunt aprobate de biserică. Cu toate acestea, multe dintre aceste acte păcătoase rămân. Doi membri ai Vaticanului bine cunoscuti au condus o retea de prostitutie gay, Angelo Balducci și Ghinedu Ehiem. Ceea ce mulți cred că este unul din motivele demisiei Papei Benedict ( mai multe info aici : Read more about that here. ).
4. Legaturi cu Mafia In timp Biserica a reușit să mențină o relație tulburătoare cu organizațiile criminale puternice din Italia, ca mafia siciliana din Calabria – Ndrangheta( cu care conlucreaza la rapirea si traficul international de copii si care pune la dispozitia Cabalei copii pentru ritualurile satanice cu sacrificii, conform informatiilor lui Kevin Annett si anchetelor parchetului de langa ITCCS, n.a.) și Camorra - Campanian. La un moment dat în care biserica nu sa împăcat cu statul italian s-a uitat la alte surse de autoritate locală și Mafia a potrivit proiectul de lege. Ca urmare acest lucru duce la ani de cotitură a bisericii cu ochii inchisi la greșelile lor, iar efectele le vedem astăzi.
 5. Răpirea de copii Călugărițe, preoți, medici, asistente medicale și toți au conspirat pentru a fura cât mai multi copii spanioli pe parcursul a cinci decenii. Copiii spanioli, deoarece multe din spitalele spaniole au fost conduse de către Biserică. Mamele erau informate că copiii lor au murit la naștere și li se arătu cadavrul unui copil. Apoi acei copii erau vanduti pentru a fi sacrificati in anumite ritualuri sau vânduti pentru familii bogate pentru sume mari de bani sau pentru anumite experimente genetice in bazele subterane comune ET- Umane. Kevin Annett informeaza de asemenea ca in Canada, in cateva decenii s-au rapit si sacrificat mii de copii din comunitatea indienilor nativi, sub obladuirea episcopilor si Coroana Britanica cu implicare directa a Reginei Elisabeta a II- a.
Info aici : Sister Maria Gomez
 6. Abuzuri impotriva copiilor Vaticanul, de zeci de ani, a negat toate informațiile cu privire la abuzurile asupra copiilor. Cu toate acestea, un document latin, semnat de Papa Ioan al XXIII-lea în 1962, dovedește altfel. Acest document stabilește o politică de secret în cazurile de abuz sexual și recomandă victimelor să facă un jurământ de tăcere. Cei care nu respectă acest lucru sunt excomunicați. Papa Benedict, Papa Francisc, și mulți alții au fost acuzati de acoperirea abuzului sexual asupra copiilor în cadrul bisericii, ba mai mult decat atat, papii înșiși sunt implicați ( vedeti articolele mele de la categoria Kevin Annett,n.a.). 

 sursa : http://beforeitsnews.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu