imgsrc ="https://qoinpro.com/_Resources/Static/Packages/Infralutions. Crypto/Images/Banners/125x125.png " alt="QoinPro.com: Free Bitcoins every 24 hours" border=0 />

vineri, 24 octombrie 2014

SaLuSa


(10 oct. 2014; channeler Mike Quinsey)

 Urmărim cu maximă atenție și satisfacție progresul multora dintre voi, cei care suntenți pe deplin angajați în efortul de a obține creșterea continuă a vibrațiilor ființei voastre, care să vă transporte în nivelurile superioare.
După cum v-am informat anterior, creșterea vibrațiilor într-un ritm accelerat, până la punctul Ascensionării nu trebuie să fie văzută ca un eveniment separat. Creșterea continuă a vibrațiilor va duce la crearea unui corp pe bază de cristal, cu toate avantajele care decurg din această transformare. Prin propriile voastre eforturi și alegeri, veți putea crește și aduce armonie si echilibru în ființa voastră. În mod clar nu toate sufletele vor fi capabile să atingă acum un asemenea nivel ridicat, dar este tot atât de sigur că strădania lor permanentă îi va apropia de realizarea acestui deziderat.
 Deja mulți dintre voi dețin controlul asupra evoluției în care s-au implicat total. Vă încurajăm să rămâneți complet concentrați pe obiectivul vostru, mai ales în acest moment foarte imporatnt, când aveți mari oportunități de a vă accelera evoluția. Există mereu riscul ca unii dintre voi, trăitori în mijlocul unor popoare, să fie implicați în evenimente locale sau regionale în care, în anumite circumstanțe, să apară stări de beligeranță. Chiar și în asemenea cazuri, evenimentele care apar pot fi depășite, dacă cei aflați în această situație își vor păstra concentrarea și echilibrul.
 Fiecare dintre voi poate fi un element stabilizator, un făuritor de pace și împăcare, evitând să se ralieze unor grupări revendicative. Unii dintre voi își pot folosi însușirile de vindecător pentru a tămădui pe cei aflați în suferință. În această perioadă crește, de asemenea, puterea de autovindecare, efectele fiind proporționale cu credința în puterea voastră de a crea evenimente.
 Din ce în ce mai multe ființe umane vor constata că organismul lor intră într-o perioadă de "întinerire", fără tratamente speciale, altele decât propria credință și determinare. Aceasta va fi valabil indiferent de vârsa la care au ajuns subiecții. Fiți atenți la schimbări, observați tendințele și preferințele corpului vostru, în special ale inimii voastre. În cele din urmă, toate sufletele își vor găsi nivelul corect care le este necesar pentru ca ei să-și continuie progresul și evoluția. 
Pentru multe suflete acest ciclu al transformărilor se va încheia cu nevoia lor de a experimenta încă o vreme vibrațiile mai joase. După ce lecțiile necesare vor fi fost învățate, acele suflete vor trece la faza următoare, superioară ca nivel de conștiință și vibrație care-i va conduce mai aproape de tărâmurile Luminii. 
 În prezent, mulți dintre voi sunteți doar un punct mic de lumină, care însă se va extinde rapid, pe măsură ce veți face alegerile cele mai potrivite. În cele din urmă, fiecare dintre voi va deveni o ființă imensă de lumină; dar, pentru moment, este suficient să spunem că abia ați început această călătorie. Între timp, majoritatea dintre voi și fiecare în parte se va orienta cu o anumită nerăbdare spre unele momente interesante care să-i ofere tipurile de experiențe cele mai necesare momentului. 
 Unii dintre voi veți găsi, având chiar o anumită preocupare în acest sens, că este oportun să vă întâlniți cu familia voastră „din stele” și chiar să vă doriți să reveniți pe planeta voastrră de origine. De fapt, nu mai este chiar atât de mult până când marea majoritate dintre voi va avea posibilitatea de a face călătorii interplanetare, în această galaxie sau în altele. Dorința ființelor, inclusiv a celor umane, de a explora și de a participa la misiuni de cunoașterea a altor lumi este imensă și face parte din caracteristica lor generală.Viitorul este acela pe care vi-l veți alege și vi-l doriți. 
Unii oameni de pe Pământ au un anumit grad de curiozitate cu privire la scopul lor de a fi pe această planetă, și sunt efectiv interesați de această perspectivă, dar consideră că este dificil să pornească într-o acțiune de cunoaștere, din cauza multelor surse de informare, adesea contradictorii. 
Acestora noi le spunem că cea mai bună alegerea este cea venită prin intuiție și prin alegerea inimii, mai puțin a minții. Printr-o atentă obsevare, dând prioritate intuiției, veți putea selecta din noianul de informații, pe cea mai adecvată momentului și situației.
 În legătură cu aceasta, facem obsevația că, după un timp de „rodare” veți căpăta o anume versatilitate în alegerea celor mai bune soluții.
Corespunzător, receptivitatea voastră va crește, gradul de precizie în alegerea soluțiilor optime îmbunătățindu-se. Veți căpăta ceea ce s-ar putea numi un „fler” deosebit, care vă va ajuta să evitați alegerile greșite. Aceasta deoarece, în tot acest aranjament, intervin Ghizii și Îndrumătorii voștri spirituali, aflați sau nu în corp material. 
Voi trebuie să fiți atenți și deschiși la acceptarea și recepționarea acestor manifestări intuitive. Toți cei care caută adevărul și înțelegerea realităților vieții au fost și vor fi mereu ajutați să le găsească. Uneori, în profunzimea situațiilor depresive, cei implicați simt că nu sunt singuri, că sunt ajutați să înțeleagă de puteri sau energii, în majoritatea cazurilor, greu de localizat. Ei au percepția nedefinită a existenței unor prieteni care-i monitorizează și-i îndrumă spre alegeri oportune. Aceste stări nu sunt foarte frecvente, dar, atunci când apar, copleșesc prin intensitatea trăirilor. Ei percep atunci o profundă trăire a iubirii și umilinței și regretă că asemenea momente nu i-au mai încercat anterior. Aceste trăiri inefabile durează doar câteva clipe, dar intensitatea lor nu va fi uitată niciodată. Cine a trecut prin asemenea clipe de fericire inefabilă își va dori mereu să le retrăiască. Este greu de descris emoția care se propagă în ființa care le trăiește. (nota C.M.: deobicei asemenea trăiri sunt însoțite și de o lumină interioară, văzută cu „ochii minții” sau de un sunet foarte armonios. 
De fapt, acestea sunt GRAȚII pe care ni le oferă Divnitatea și au menirea de a ne încuraja în efortul nostru evolutiv). Alții cresc spiritual prin experimentarea unor adevărate traume fizice sau morale. Intensitatea și profunzimea acestor situații este proporțională cu „bagajul” de experiențe care trebuie lichidat și cu viteza cu care sufletul a ales să evolueze.
 Pământul este locul celor mai dure experiențe dar și cel unde lecțiile ajută la o evoluție rapidă, compoarativ cu alte amplasamente din univers. Când privim Pământul vedem sufletele aflate în diferite stadii de dezvoltare spirituală și modul în care și-au ales să evolueze.
 Uneori, aceste alegeri duc la săvârșirea unor acte de violență, provocate de dorința sufletelor mai puțin evoluate și care au tendința de izolare, de insularizare. Aceste ființe încă netrezite, au un nivel al egoului exacerbat. Interacțiunea dintre diferite grupuri de ființe este tot o parte din experiența care permite evoluția. Încărcătura karmică poate fi extrem de complicată, dar procesul de eliminare (ardere) karmică funcționează perfect. 
Voi ați fi, de fapt, surprinși dacă ați ști cât de multă atenție a fost acordată aspectelor karmice, pentru a se asigura că toate sufletele implicate câștigă din acest proces. Veți fi, fără îndoială, ușurați să aflați că, odată ce v-ați ridicat deasupra celei de a treia dimensiuni, acumularea karmică nu mai există. 
 Pe măsură ce ”ochii se deschid” la adevărul ființei tale, începe să se manifeste și apar încă și mai multe întrebări legate de creșterea nivelului de conștință. 
 Dacă vă puteți izola de mediul înconjurător și treceți într-o stare meditativă, puteți comunica cu ființe superioare.
 Deschideți-vă lor și gândiți-vă la ceea ce vă preocupă. Veți primi un răspuns imediat, sau mai târziu, la un moment dat, atunci când nici nu vă așteptați.
 Sunt SaLuSa de pe Sirius și mereu îmi face mare plăcere să lucrez cu Arhan. Mihail pentru iluminarea voastră.
 Fie ca Iubirea și Lumina să vă însoțească mereu.

 SURSA: http://kauilapele.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu