imgsrc ="https://qoinpro.com/_Resources/Static/Packages/Infralutions. Crypto/Images/Banners/125x125.png " alt="QoinPro.com: Free Bitcoins every 24 hours" border=0 />

marți, 22 aprilie 2014

Ca raspuns la amenintarile occidentului Rusia anunta crearea Uniunii Eurasiatice si noua moneda Altyn   de Lada Ray
Lada Ray este lingvist, consultant financiar, maestru Feng Shui, saman, viitorolog si autor a mai multor carti, printre care ,,Gold Train” ; ,,The Earth Shifter”, s.a. Site-ul ei este  http://ladaray.wordpress.com/
Acest articol este conceput de autoare si imbunatatit cu diverse adaugiri de mine. Sper sa aduca o lumina in ceea ce se intampla in prezent in lume si sa devenim constienti ca traim o perioada care va transforma definitiv aceasta planeta si modul de existenta al oamenilor in ansamblu.
S-a intamplat exact cum ma gandeam. Toate sanctiunile si amenintarile la adresa Rusiei nu au facut altceva decat sa aiba efect invers asupra clicii corporatisto-financiare Vestice si sa grabeasca constituirea unui nou sistem financiar Estic. Reorientarea si mai apoi crearea unui sistem financiar independent in Rusia era lucrul de care se temeau cel mai tare bancherii de pe Wall Street si City of London.

Acest lucru va duce inevitabil la o catastrofa pentru SUA/Marea Britanie si UE, cu exceptia acelor tari europene care au intuit situatia si si-au reorientat economiile spre Est. Rusia, China, precum si tari din spatiul eurasiatic vor beneficia din plin.

Bravo SUA si UE, datorita comportamentului lor agresiv si provocator, au reusit sa accelereze acest proces cu cel putin 10 ani. Presedintii Rusei, Kazahstanului si Belarus au anuntat oficial ca Uniunea economica formala vamala a Uniunii Eurasia vor fi accelerate si finalizate pana in 2015, iar aceasta va adopta o noua moneda Altyn. Vladimir Putin a anuntat ca Altyn ca noua moneda a Eurasiei era planificat sa fie introdusa in 2025, dar datorita sanctiunilor SUA/UE impotriva Rusiei aceasta va apare in 3-5 ani.In mod eficient Rusia trage un semnal de alarma ,,partenerilor occidentali”, ca Putin este disponibil la o cale diplomatica si amiabila in timp ce interesele Rusiei sunt incalcate in occident. Acest anunt vine sa completeze anuntul precedent in care Rusia preciza ca este pe cale de a dezvolta propriul sistem de plata universal, dupa ce Visa si MasterCard au incercat blocarea tranzactiilor din Rusia. Visa si MasterCard au revenit asupra acestei decizii dar prejudiciul a fost deja facut. 

Rusia ar putea dezvalui lumii noul sau sistem de plata suveran cat mai curand in acest an. Noul sistem rusesc va fi legat la sistemele de plati suverane chinez si japonez, care este acceptat in peste 70 de tari. Acest sistem de plata va fi adoptat in cele din urma de catre Uniunea Eurasiatica.
In cele din urma, Uniunea Eurasiatica ar putea deveni si uniune militara, ca contraparte a NATO.

Initiativa de a crea o noua moneda a venit din partea presedintelui kazah, Nursultan Nazarbayev in 2012 iar Vladimir Putin a fost de acord.

Altyn inseamna aur. Cuvantul este de origine turca. Familia de limbi turcice include limbi vorbite de popoarele siberiene, tatari, mongoli si kazahi.
Rusia a fost intotdeauna o tara multinationala, iar limbile turcice au fost unele din cele mai vorbite in tara. In timpurile antice si medievale, rusii au avut schimburi economice si legaturi foarte stranse cu Asia si Orientul Mijlociu. Drumul Matasii si alte rute comerciale importante din Est treceau prin Rusia. Rusii medievali vorbeau curent limbile turcice ca si limba lor materna.

De ce Altyn ? Altyn a fost numele unei vechi monede de aur folosite de catre rusi pe scara larga in comertul lor cu vecinii turci sau arabi. Mai tarziu in evul mediu, Altyn sau ,,altynnik” a devenit una din cele mai obisnuite monede din Rusia.

Astfel Altyn ( aur ) – este denumirea elocventa.
Prin aceasta moneda, Uniunea Eurasiatica, impreuna cu China ( Yuanul ), trimite un semnal ca se vizeaza standardul de aur, care va duce la disparitia dolarului ca moneda de rezerva mondiala. Rusia este unul dintre cei mai mari producatori de aur, recent a deschis o noua exploatare aurifera in Urali, in acelasi timp impreuna cu China fiind si importatori mari de aur. Rusia recunoaste oficial rezerva sa de aur la 1000 de tone, dar sigur este de cateva ori mai mare. China la randul sau a anuntat ca si-a crescut rezerva de la 1000 de tone la aprox. 3000, dar deasemenea mai inmultiti cu 2 sau 3.
 Kazahstanul detine rezerve considerabile de aur pe langa cele de petrol si gaze precum si terenuri fertile.

Potrivit lui Paul Craig Roberts si alti analisti, rezervele de aur ale SUA au fost imprumutate dealerilor, care au vandut aurul, cu scopul de a tine iluzia preturilor mici la aur, dolarul stabil si economia solventa ; pe scurt de a amana caderea dolarului ca moneda de rezerva mondiala. O mare parte din rezerva de aur a trebuit sa fie livrata Chinei pentru a acoperi obligatiunile de acum 50 de ani in urma( vestita intelegere de la Breton Woods). SUA a fost de mult timp suspectata ( de lipsa aurului ), dar acum este recunoscut de majoritatea observatorilor ca Fort Knox ( unde se tinea rezerva de aur a SUA) este gol. Public s-a anuntat ca ar detine cca. 8000 de tone de aur dar, nu stie nimic pentru ca auditul rezervei de aur nu este permis. 


Se crede ca dezastrul bancar din Cipru s-a petrecut si datorita faptului ca Rusia si China faceau contractele de tranzactii al aurului de pe piata mondiala prin aceasta tara. Occidentul a dus premeditat Cipru in faliment pentru a lovi in Rusia si China. Se pare ca SUA au reusit sa incetineasca temporar achizitiile de aur ale Rusiei si se apleaca acum asupra Indiei pentru a incetini importurile de aur. Populatia Indiei este considerat cel mai mare detinator si cumparator de aur din lume. Se estimeaza ca detinatorii privati ar detine in aceasta tara in total cca. 25.000 de tone de aur.

Deoarece in ultimii ani SUA si-a folosit cea mai mare parte din rezervele sale de aur pentru a crea o iluzie a dolarului solvent, a trebuit sa gaseasca mai mult aur in alta parte, atunci cand China a inceput livrarile exigente pe contractele sale de aur. Se avea incredere in rezerva de la FED din New York, dar curand s-a demonstrat ca aurul nu exista dupa ce Germania si-a cerut aurul inapoi. Din cele 1500 de tone ale Germaniei stocate la FED-NY, aceasta acerut doar 400 de tone inapoi. Aceasta cantitate nu a putut fi pusa la dispozitie. Germania a facut o concesie, spunand ca accepta in transe pe parcursul a 7 ani, la o rata de 50 de tone pe an. In primul an SUA a putut da inapoi Germaniei doar 5 tone..!! Aceasta a fost declansarea neincrederii mondiale la adresa SUA.


Sistemul economic si financiar al capitalismului si a economiei de consum se prabuseste. Redistributia puterii se intampla deja, energia trece treptat de la Vest la Est. 
Toate acestea se intampla conform legii ciclicitatii universale sau alternatei universale.
 In timpurile medievale centrul comertului mondial si bogatiile au fost Asia, Rusia si Orientul Mijlociu. In acelasi timp cu Europa care avea o economie  saraca, devastata de razboaie feudale devastatoare. 
Pe cand Paris si Londra erau locuri sumbre, mizerabile si nedorite, Rusia era denumita ,,tara celor o suta de orase cu cupole aurite” . De fapt au existat peste 240 de orase in Rusia cu acest statut in acel timp. In timp ce Europa trecea prin intunecatul Ev Mediu, Orientul Mijlociu a cunoscut epoca de aur punctata cu progrese incredibile in stiinta, arta, medicina. China si India au fost locuri de dorit cu bogatii nespuse, care au fost un vis al fiecarui comerciant si calator.

Acest ciclu s-a incheiat, centrul economico-financiar se schimba si trece din nou in Orient, dar completez ca totusi pentru putin timp, deoarece vom trece de data aceasta la economia bazata pe resurse si la o economie globala pentru oameni si umanitate. Dar acest pas este necesar ca ceva tranzitoriu pentru a prabusi definitiv sacalii din Occident care devasteaza planeta premeditat.

Prin tot acest deceniu si deceniul care urmeaza oamenii se vor confrunta cu aceasta schimbare revolutionara, daca nu se va petrece o trezire brusca in masa si pana in 2020, poate vom trai in conditiile economiei bazate pe resurse si fara bani, eu mai cred in asta inca ! Suntem prezenti la o transformare fundamentala a arhitecturii mondiale existente, in ceva complet diferit. Noile centre de putere din Orient sunt in crestere, in timp ce cele vechi din Occident sunt pe moarte. Capitalismul sec.20 si socialismul au fost doua fete ale aceleiasi monede, menite a se opune unul altuia. Vechiul sistem capitalist este acum pe moarte. 
In anii ’90 cand sistemul socialist s-a prabusit odata cu destramarea URSS, ar fi trebuit ca si capitalismul sa se opreasca. Dar acesta s-a bucurat de un succes trecator peste cadavrele tarilor foste socialiste. Acum a sosit ceasul sau cel de pe urma !
Cand acel sistem s-a prabusit a facut-o rapid si-n liniste. SUA nu va face asta. Va incerca prin orice mijloace sa traga dupa ele pe oricine in abisul sau intunecat. Nu este vorba despre capitalism vs socialism, acesta nici nu a existat, totul a fost pentru controlul lumii ! 

Imperiul Corporatiei SUA, cum isi definesc in prezent americanii propria tara, va pretinde cu disperare ca detin controlul. Ei vor face orice, cat de dificil ar fi, pentru ca vreo tara anume sa treaca la noul sistem, prin sabotaj, amenintare si santaj sau instigare la conflicte si haos. Am vazut toate acestea in Serbia, Irak, Afganistan, Libia, Siria si in prezent in Ucraina. Acesta este modus operandi care caracterizeaza SUA. Guvernul SUA nu este capabil sa admita greselile si sa mearga mai departe cu demnitate.

Povara datoriei SUA si al statelor UE creste, economia lor se clatina si astfel SUA devine tot mai disperata de a incetini progresul modelului alternativ Eurasiatic de dezvoltare. Numai anul trecut SUA au suferit lovituri umilitoare ca urmare a scandalului NSA/Snowden si fiasco-ul din Siria. Actiunile SUA de a submina alte tari va continua, dar asta le va demasca si le va prabusi pe ele insele.

Crearea alternativei garantate cu aur si / sau garantate cu resurse naturale si economii, juxtapuse cu monedele de hartie fara valoare din Vest si scoase din sistemul economic occidental in prabusire si corupt, va continua.
Pana la urma criza Ucraineana nu a facut decat accelerarea procesului de colaps al economiei occidentale in acelasi timp cu cristalizarea noii economii eurasiatice si a contrabalansarii polilor de putere planetara, dar cu un alt scop si statut, sper.
                  
              sursa : http://jhaines6.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu