imgsrc ="https://qoinpro.com/_Resources/Static/Packages/Infralutions. Crypto/Images/Banners/125x125.png " alt="QoinPro.com: Free Bitcoins every 24 hours" border=0 />

marți, 4 martie 2014

Cele 7 legi spirituale ale Universului                                                                                                                                                                                                      de Deepak Chopra

"Norocul nu este altceva decat momentul in care starea de deschidere interioara si ocazia se intalnesc fata in fata..." (Deepak Chopra)
În spiritualitatea contemporana , Deepak Chopra , " Poetul - profet al medicinii contemporane " (Time Revista ) Este ne mai grijă Nume Nu sunt nevoie de nicio Prezentare . Chopra Este CONSIDERA a fi UNA DIN personalitatile marcante ale secolului XX . Autor a Peste 25 de carti , Deepak Chopra sa Dedicat cercetarii medicinii holiste si vindecarii Prin metode naturiste si ayurvedice , Dar si studierii anumitor aspecte ale spiritualitatii . Chopra Acorda o Atentie deosebita Dezvoltarii PERSONALE si Spirituale , IAR Cartea sa " Cele Sapte Legi Spirituale ale succesului " Este cu Adevarat o carte revelatoare .

Cele Sapte Legi Spirituale ale succesului propuse de Chopra pot fi grijuliu adevarate Umane Legi - sacre ale fiintei , ale Vietii , Dar si ale Universului . Autorul Este de parere cca succesul , implinirea SI prosperitatea din Viata sine pot atinge pe Cale spirituala . Raportandu - ne existenta si viata la aceste Legi , putem ajunge sa ne descoperim pe noi insine , sa evoluam in Directia în îngrijire ne dorim , sa ne atingem telurile . V - am pregatit o mica Prezentare a sapte celor Legi Spirituale asa cum APAR element definit si explicită în Cartea mentionata mai sus . A scris o intelegere mai aprofundata Insa , VA Recomandam calduros sa cititi Insa Cartea mentionata :


LEGEA 1 : LEGEA POTENTIALITATII PURE ( LEGEA UNITATII )


" In stare esentiala , noi suntem constiinta pura . Constiinta pura Este esenta Noastră spirituala . "
Universul Nu iti refuza nimic . Totul Este Posibil . Totul Devine Posibil în momentul în îngrijire STII ce - i ceri , în momentul în îngrijire STII CE- ti Ceri . Poti fi liber , implinit . Actiunile pot deveni poveste Manifestări o CEEA CE iti doresti În momentul în îngrijire ajungi sa te cunosti cu Adevarat , în momentul în îngrijire Afli cine esti cu Adevarat , ce iti doresti si de ingrijire sunt Dorințele poveste , VEI reusi sa te conectezi la ACEA grijă FORTA guverneaza Universul . În momentul în îngrijire intelegi ca eul tau Este creator si ca detine potentialitatea , Vei reusi SA atingi CEEA CE doresti ISI . Interiorul iti releva ce TREBUIE sa faci in exterior . În momentul în îngrijire inveti sa iti adresezi intrebarile potrivite , VEI Primi si raspunsurile potrivite . Nu ar trebui sa te miri . Cele mai eficiente Solutii , IDEI si rezolvari sunt Cele DIN interior . În momentul în îngrijire ajungi sa te descoperi pe tine , te VEI Conecta la univers si la resursele universului . Atunci mintea TREBUIE SA FIE deschisa a scris o Primi CEEA CE Universul sunt si poate sa ii Ofere . Putem Aplica aceasta lege , spune Deepak Chopra , rugaciune Prin , Prin meditatie , Prin conectarea la natura , Prin introspectie . Evita sa judeci si foloseste - te de tacere . Cunoasterea de sine poate incepe cu privitul unui Multe copac in floare ...


LEGEA 2 : LEGEA DARUIRII ( LEGEA CONSACRARII )


" Corpul Nostru se Afla Intr - ne Schimb constant universului cu Corpul , mintea Noastră interactioneaza dinamic cu mintea cosmosului ; Energia Noastra Este o expresie a Energiei cosmice . "
Universul Functioneaza Prin intermediul interactiunilor dinamice . Intentia Este grijă CEA a produce crestere si favorizeaza schimburile dinamice . Daruirea sincera genereaza primire sincera . Daruirea voluntara atrage Energia pozitiva . Lucrurile curg Catre tine ca ne rezultat al acestui Schimb . Indiferent de forma , CEEA CE Este cu Adevarat Valoros în univers si merita sa uf daruit si primit un al doilea se multiplicare . A scris o Primi , TREBUIE sa daruiesti la randul tau . În momentul în esti de ingrijire dispus sa daruiesti CEEA ce doresti sa primesti , in mod firesc VEI Primi . În momentul în îngrijire daruiesti Mai Mult Decat primesti , Dinamica universului VA actiona in beneficiul tau SI TE VA recompensa fabulos mod Intr - ONU . DACA primesti CEVA Valoros , daruieste la randul tau CEVA Valoros . DACA VREI sa ai Parte de afectiune , imparte afectiune la randul tau . Darul dat SAU primit un al doilea poate sa insemne zambet ONU , o floare , compliment ne în grijă crezi sincer , ne Pozitiv gand ... Este ONU Inceput a scris o Pune în Aplicare LEGEA daruirii ...LEGEA 3 : LEGEA KARMEI ( LEGEA cauzei SI A EFECTULUI )

" Indiferent DACA suntem de cadru SAU NU, CEEA tot ce ni se intampla in Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at clipă Este rezultatul unei Alegeri facute în Trecut . "
CEEA CE Este semeni CEEA ce culegi . ORICE actiune produc o reactie , ORICE actiune sunt consecinte anumite . DACA Bine faci , binele se revarsa VA la ONU moment, dat in viata ta . DACA rau faci , mai devreme SAU mai tarziu , raul se intoarce asupra ta VA . Fiecare actiune produse reverberatii . Viitorul tau Este CONSTRUIT de actiunile pe de ingrijire le faci in Prezent . Chiar în momentul Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at , Viitorul tau se contureaza Prin CEEA ce faci . DACA VREI ONU bun Viitor mai , a scris o creativitate viata pe de ingrijire ti - o doresti , incepe chiar DIN Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at momentul sa actionezi . Actioneaza Pozitiv . DACA VREI cca actiunile poveste SA AIBA rezultatul scontat , Nu POAT a scris grijă actiuni ii lezeaza si ranesc pe ceilalti . Alege ingrijire actiuni ADUC FERICIRE SI succes celor DIN JUR . Ai intotdeauna de PART ta alegerile . Accepta responsabilitatea alegerilor si o poveste actiunilor . Oală constiente Alegerile deschide Drumuri nebanuite ...LEGEA 4 : LEGEA MINIMULUI EFORT ( LEGEA NON - REZISTENTEI )

" Iarba Nu se straduieste sa creasca , ea Creste pur si simplu . Pestii Nu INVATA sa inoate , inoata pur si simplu . Florile Nu fac eforturi ca sa infloreasca ; infloresc pur si simplu . Aceasta Este natura Lor inerenta . Natura fuziona intotdeauna in sensul efortului minim . "
În univers Nu guverneaza intotdeauna Acelasi Legi ca si in Societate . Societatea ne INVATA cca TREBUIE sa muncim DIN Greu for CEEA ce vrem , sa ne zbatem , sa luptam cu TOATE Fortele noastre . Universul ne Arata cca DECIZIA potrivita Este CEA luata firesc , fara eforturi , fara Lupte interioare , in consonanta cu interiorul tau , cu natura EXTERIOARA si cu tot CEEA ce se Afla in jurul tau , ascultandu - ti intuitia . Nu TREBUIE sa te lupti crancen cu viata . Nu i te opune . Lasa - te dus de ea . Cu cat te lupti Mai Mult , cu Atat Mai Mult VEI da gres . Este suficient sa raman conectat la tine insuti si la actiunile poveste , IAR CEEA ce iti doresti SE VA Realiza fara EFORT .

Ca Sa aplici in viata de zi cu zi LEGEA Minimului Efort :
- INVATA SA ACCEPTI- INVATA SA ITI Asumi RESPONSABILITATEA for CEEA ce ti se intampla

În momentul în grija esti Sigur ca ne anumit Lucru Este cel mai potrivit pentru Tine si il simti cca atare , Mai Mult ca Sigur cca ACEL Lucru Este cel mai potrivit pentru Tine . Vei Realiza ACEL Lucru fara stradanii si sacrificii . Realizarea lui Nu ti se mai VA Parea o corvoada . Va Avea loc firesc , natural. În ARMONIE si iubire ...LEGEA 5 : LEGEA INTENTIEI SI A DORINTEI

" Energia si Informatia EXISTA pretutindeni in natura . De FAPT , la nivelul campului cuantic Nu EXISTA nimic Altceva Decat Energie si INFORMATIE . IAR Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at, tabara cuantic Este influentat de intentie si de Dorinta . "
Dorințele se pot concretiza atata timp cat crezi in potentialitatea Lor . Dorințele Devin cu Adevarat puternice în momentul în îngrijire în spatele Lor se Afla intentii puternice . In Functie de Intentia indreptata asupra unui Multe Obiect de ingrijire se Afla in atentia Noastră , se VOR Contura si premisele temporale ale realizarii dorintei noastre . DACA inveti sa valorifici puterea intentiei , Poti creativitate ORICE DIN CEEA ce iti doresti . Tu ocupa - te de ce CEEA Este cu Adevarat importante , IAR Universul se VA ocupa de detalii . Traseaza - ti Dorințele Clar . Lanseaza - le in Campul potentialitatii pur . Fii convins cca VOR da beton REZULTATE . Fii convins cca Universul VA Gasi o metoda ( chiar DACA Nu Este metoda pe pasa ti -ai dori - o) de a - ti Dorinta ACEA indeplini . DACA actionezi astfel Incat Intentia sa Devina Posibilitate , Universul incepe deja sa lucreze pentru Tine .

A Nu se Uita cca Inainte de a - ti Pune o Dorinta , TREBUIE sa consacri lui D - zeu fructele acestei actiuni ( Ca Sa Nu te incarci karmic ) si sa o emiti Doar DACA e în cadru cu Principiile Divine . Dorinta Este grijă CEA te VA inlantui . Actionand neconsacrat VA trebui sa platesti ONU pret anumit .


LEGEA 6 : LEGEA DETASARII

" În momentul în îngrijire renuntam la atasamentul fata de REZULTATE , combinand Intentia focalizata cu detasarea de fructele EI , vom obtine cu Siguranta CEEA ce ne dorim " .

Detasarea Nu inseamna o te Baza pe sansa pura SAU un rataci in viata fara Obiective SAU teluri anume . Detasarea Nu inseamna lipsa de Implicare . Nu inseamna a renunta sa - ti mai doresti . Detasarea inseamna sa renunti la un fi atasat de CEEA ce iti doresti . Detasarea inseamna sa existi fara zbatere , antrenati in ritm cu tine si cu ceilalti , in convingerea cca echipei cineva se ingrijeste de binele tau si se asigura ca , mai devreme SAU mai tarziu , VEI Avea ACEL CEVA . Detasarea Creeaza premisele evolutiei . Poti actiona si lucra mai Eficient atunci cand esti detasat .
Nu TREBUIE sa te ingrijorezi CEEA ce ti se intampla SAU TI SE VA intampla . Nu intotdeauna Poti controla CEEA ce ti se intampla . Traieste , dezvolta - te si CEEA ce Este menit sa se ​​intample se intampla VA . Fa ce depinde de tine ! DACA VREI sa obtii CEVA , renunta sa mai FII atasat fata de ACEL CEVA . Ai INCREDERE cca VEI obtine cel mai bun rezultat . Fii convins cca ai SAU CA VEI Avea CEEA ce iti doresti . Aceasta lege a detasarii NE INVATA sa avem INCREDERE în Univers , în vânzare puterea legilor , în capacitatea sa de a ne Arata Drumul in viata .


LEGEA 7 : LEGEA DHARMEI ( LEGEA MENIRII IN VIATA )

" ORICE om sunt talent ne unic si o maniera unica de al exprima . EXISTA CEVA ce putem fata mai bine Cu Decat oricine altcineva DIN intreaga Lume . "
TOATE lucrurile au SCOP ONU . Totul in viata sunt o menire . Existenta fiecaruia DINTRE noi Este legata de anume SCOP ONU . Menirea Noastra cca fiinte Umane Este pur spirituala . Trupul Este Doar o manifestare fizica a spiritului . Ne aflam pe Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at pamant a scris -o ne descoperi spiritual , a scris un NE identificare identitatea launtrica . Fiecare DINTRE noi au datoria de a darui putin DIN el celorlalti . Fiecare noi DINTRE sunt ONU Dar unic de daruit celorlalti , ne ingrijire talent pe TREBUIE sa - l impartaseasca , pe Lucru ONU pasă il realizeaza mai bine Cu Decat oricine altcineva . Nu putem fi impliniti cu CEEA ce suntem Decat în momentul în îngrijire ne manifestam talentul , daruindu - l astfel si celorlalti . Nu putem fi în ARMONIE si fericiti cu CEEA ce suntem Decat în momentul în grija putem darui DIN CEEA ce ne -a daruit Fost în mod special .


În viziunea lui Chopra , menirea Noastra în viata sunt in vedere urmatoarele aspecte :

am venit in aceasta viata a scris un NE Afla Adevaratul Euam venit in aceasta viata a scris -o ne descoperi si a ne exprima talenteleam venit in aceasta viata a scris un umanitatii Servi , a scris un ne implini menirea fata de ceilalti

Nu suntem pur si simplu Niste seminte purtate de Vant . " ORICE Samanta Contine în ea promisiunea ao suta de paduri " .


           
Sursa : http://secretele--sistemului.blogspot.comNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu