imgsrc ="https://qoinpro.com/_Resources/Static/Packages/Infralutions. Crypto/Images/Banners/125x125.png " alt="QoinPro.com: Free Bitcoins every 24 hours" border=0 />

miercuri, 29 mai 2013

Oculta satanică Illuminati controlează lumea într-un mod demonic - dovezi incontestabile (2)

Continuăm dezvăluirile cu alte dovezi uluitoare: comunismul a fost plănuit de Illuminati, Comisia Trilaterală, Consiliul pentru Relaţii Externe, manipulare prin industria audio-video, arme bio-psihologice, mass-media, Obiecte Zburătoare Neidentificate, tehnologia VRIL, atentatul asupra lui Kennedy, implicarea Vaticanului.Acest ordin a convins că poporul despre care este vorba este poporul german. După Vechiul Testament, Yahwe este Dumnezeul răului, este satana (Moses scrie: "Ani ha El Schaddai" El Schaddai = Satana, Moses 17, 1).

Cu asemenea informaţii, pentru templieri poziţiile erau clare: Dumnezeul din Vechiul Tesament este rău, distrugător, cei ce cred în el (evreii) distrug lumea, natura şi pe oameni. Templierii erau convinşi şi de textul Evangheliei lui Ioan, capitolul 8, 30-45, în care Cristos spune evreilor:

"Voi spuneţi că Abraham este tatăl vostru. Dacă voi spuneţi că sunteţi copiii lui Abraham, atunci trebuie să împliniţi faptele lui. Dar voi încercaţi să mă ucideţi pe mine, care v-am adus adevărul de la Dumnezeu. Dacă Dumnezeu este tatăl vostru, voi ar trebui să mă iubiţi, eu sunt trimisul lui Dumnezeu. De ce nu vreţi să înţelegeţi vorbele mele? De ce nu vreţi să le auziţi? Voi aveţi ca tată pe diavol şi faceţi ce vrea el! El este un ucigaş şi nu are de partea lui dreptatea. El este tatăl mincinoşilor şi voi vorbiţi limba lui."

Grupul din jurul lui Sebottendorf a format în 1918 la Bad Aibling "Organizaţia Thule". În octombrie 1918, un anume Adolf Schicklgruber (Hitler era numele de fată al mamei lui), se face remarcat prin talentul lui oratoric. Ocultist şi esoteric, aderă la această organizaţie, care întemeiază DAP (grupul de activitate german), din care mai târziu se nasc NSDAP şi SS. Aceştia sunt cei din loja "Soarelui negru" (schwarze Sonne).

Membrii organizaţiei Thule (Thule este un oraş, aşa spune legenda, în nordul Europei, populat de rasa ariană şi scufundat o dată cu Atlantis), pe lângă practicile luate de la "Golden Dawn" se ocupau cu yoga, Tantra, magia, ocultismul, ştiinţele Templierilor, astrologia.

Foarte pronunţată era ştiinţa ariană, în mod special combaterea evreilor. Emblema lor era svastica şi salutul lor era ridicarea mâinii drepte. Teoria şi practica celui de al treilea Reich era bazată pe principiile organizaţiei Thule.

Membrii cei mai importanţi ai organizaţiei Thule au fost: R. von Sebottendorf, Guido von List, Adolf Hitler, Rudolf Hess, H. Göring, Alfred Rosemberg, Hans Frank, prof.dr. Hanshofer, Theo Morell, Rudolf Steiner, Contesa Westrop şi Treibisch Lincoln. Treibisch Lincoln, evreu ocultist, amic al lui Hitler, i-a dat acestuia 100.000 mărci în anul 1920, cu care Hitler a devenit proprietarul ziarului "Observatorul popular".

Organizaţia Thule mai credea că pământul este gol în interior (ceea ce cred şi tibetanii lui Dalai Dama), iar aici se află o permanentă lumină a unui Soare: intrările în interiorul lui erau prin Polul Nord şi Polul Sud. În timpul celui de al doilea război mondial s-au făcut două expediţii la poli pentru cercetări. Această lumină a unui Soare interior dă naştere Aurorei Boreale, apa gheţarilor este apă dulce şi vântul de la 76° latitudine este un vânt cald, de aceea păsările zboară spre nord peste gheţari şi, la topirea gheţarilor, iese la iveală polen de flori. Membrii Thulei luau aceste mituri în serios: ideologia guvernanţilor celui de al treilea Reich cu tema El-Schaddai, persecuţia evreilor, proorocirea lui Isaia, secretul Templierilor care, se pare, aveau mintea tulburată.

Medicul personal al lui Hitler, Theodor Morell, scrie că încă de la vârsta de 20 ani acesta a fost înclinat spre misticism şi că lua droguri. Împreună cu librarul Pretoche din Viena, Hitler lua stupefiante "Peyotl", pentru ca prin halucinaţii să poată pătrunde misterele. Morell spune că în ultimii şase ani ai vieţii lui, a luat stupefiante şi calmante.

După nereuşita lovitură de stat din München în 1924, Rudolf Hess s-a ocupat de instrucţia politică a lui Hitler. Haushofer, cel mai de seamă magician de pe vremea aceea, l-a iniţiat în ocultism.

Haushofer a avut o viziune: Hess păşind în sălile castelelor englezeşti şi căutând să facă pace între Anglia şi Germania. De aici zborul lui Hess în Anglia.

Hess s-a ocupat şi de textul manuscrisului cărţii "Mein Kampf", pe care l-a redactat la maşina de scris. Se spune că Hitler a fost şi membru al lojii “Centuria de aur", o lojă de gradul 99.

Pe glob există 99 de loji de acest fel. Fiecare lojă are ca şef un demon: aceştia sunt foarte periculoşi şi în strânsă legătură cu magia neagră a tibetanilor. Numai astfel se poate explica discursul lui Hitler din 30 ianuarie 1945: "În această luptă nu va ieşi biruitoare Asia, ci Europa. În fruntea ei va sta naţiunea care de 1.500 de ani a ridicat Europa mai presus de Orient, naţiunea germană, marele nostru Reich!"

Cu privire la dispariţia lui Hitler, faptele sunt neclare. Miguel Serranos, ambasadorul Republicii Chile la Viena, povesteşte că loja a 99-a l-a ajutat pe Hitler să fugă în America Latină. În martie 1979 unele ziare au scris că s-a găsit avionul său personal în America de Sud. Inginerul austriac de aviaţie Joseph Greiner a publicat în Elveţia în 1945 o carte, unde afirmă că l-a văzut personal pe Hitler îmbarcându-se într-un avion la Berlin Tempelhoff la ora 2 după amiază, pe 30 aprilie 1945.

Organizaţia Thule şi SS-ul au conlucrat intens cu o colonie tibetană din Berlin. Se cunoaşte faptul că Hitler avea contact cu un călugăr tibetan care purta mănuşi verzi şi spunea că are cheile tunelului Arianei (tunel ce duce prin Himalaia spre interiorul Pământului).

Pe 25 aprilie 1945, când ruşii au intrat în Berlin, într-o cazemată au fost găsiţi şase tibetani morţi, aşezaţi în cerc, în mijloc aflându-se un tibetan cu mănuşi verzi. Se pare că a fost o sinucidere colectivă. Pe 2 mai 1945, ruşii au descoperit în Berlin peste o mie de soldaţi tibetani morţi, care au luptat de partea germanilor.
 Care a fost poziţia Americii?

Majoritatea americanilor nu voiau să audă de o participare la război. Dar Iluminaţii erau de altă părere. Al 32-lea preşedinte, Franklin, declara: "Roosevelt era primul maestru al unei loji, membru al CFR şi al Comitetului celor 300". Consilierii lui intimi au fost Baruch şi House.

Iluminaţii i-au plasat bine pe aceştia doi, ceea ce a avut drept rezultat faptul că Roosevelt a forţat promulgarea unei legi anticonstituţionale, care obliga, cu începere de la data de 30 aprilie 1933, pe fiecare cetăţean să depună aurul la banca FED, sub pedeapsa de 10.000 de dolari sau 10 ani închisoare pentru nesupunere. Pentru o uncie, banca a plătit 20,67 dolari, cu toate că preţul pe piaţă era de 35 de dolari uncia.

Roosevelt i-a provocat pe japonezi să intre în război, cerându-le în ultimatumul din 26 noiembrie 1941 să-şi retragă trupele din Indochina şi Manciuria. Sunt date istorice exacte, dar ţinute în secret.

Congresul american a aflat de acest ultimatum după atacul de la Pearl Harbor. Japonezii au întreprins totul pentru a evita un război cu America. Prinţul Konoye, ambasadorul Japoniei în America, a căutat de nenumărate ori să vorbească cu preşedintele la Washington şi la Honolulu, dar acesta nu l-a primit niciodată.

În acelaşi timp, preşedintele şi-a minţit propriul popor într-o cuvântare în care a spus:

"Mă adresez mamelor şi taţilor, făcându-vă o promisiune: am spus totdeauna şi o spun şi acum, că fiii voştri nu vor fi trimişi în războaie străine".

Militarilor americani le-a fost cunoscut faptul că japonezii vor ataca Pearl Harbor. Ambasadorul american la Tokio, Joseph Grew, i-a scris lui Roosevelt, pe 27 ianuarie 1941, că în cazul unui război, Japonia va ataca Pearl Harbor. Membrul Congresului, Dies, a adus acest fapt la cunoştinţa lui Roosevelt, înmânându-i şi o hartă strategică, cu planul de atac asupra Pearl Harbor. El a fost obligat să nu vorbească despre acest lucru.

În 1941, serviciul secret american a descifrat Codexul militar japonez. Roosevelt şi consilierii lui au ştiut exact data, ora şi locul unde vor ataca japonezii. Al Bielek şi Nikola Tesla, care lucrau şi erau staţionaţi în Pearl Harbor, au fost evacuaţi înainte de atac. Aceşti doi ingineri erau prea importanţi ca să fie sacrificaţi - ei lucrau la "experimentul Philadelphia", care cerceta energia magnetică. Au murit mulţi americani la Pearl Harbor, iar preşedintele putea acum să-i numească pe agresorii japonezi "porci vicleni" şi să intre în război.

Pentru a duce întreprinderea la bun sfârşit, Roosevelt l-a numit ca şef al armatei pe Eisenhower. Cariera acestui soldat american merită să fie studiată, pentru a vedea cât de sus poate ajunge cineva care îi are în spate pe Iluminaţi. El a fost şi amic cu Baruch.

În 1941 a fost înaintat la gradul de colonel, iar trei luni mai târziu, şeful armatei a treia. Peste alte trei luni, a fost numit general de brigadă. Pe 12 decembrie în acelaşi an, la Washington, i-a fost încredinţată strategia întregii operaţiuni de război, pe 16 februarie 1942 a fost înaintat la gradul de şef al statului major al "War Plans Division", iar peste două luni a preluat comanda. Peste alte trei luni a preluat comanda peste "European Theatre of Operations". O lună mai târziu, a fost numit general locotenent, iar şase luni mai târziu general - cinci stele. Pe 24 decembrie 1942 ajunsese cel mai mare comandant peste operaţiunile din Europa.

După ce trupele germane au fost respinse în Roma, soldaţii lui Mark Clark au fost reţinuţi, deşi ei puteau cu uşurinţă să înainteze spre Iugoslavia, Viena, Budapesta şi Praga. În locul executării acestei operaţiuni, soldaţii americani au fost trimişi în Normandia, unde aveau să piară peste 100.000. Acest lucru a avut consecinţe nefaste pentru Europa de Est. În 1943, la Conferinţa aliaţilor de la Quebec, la stăruinţa generalului Marshall, a fost adoptată o rezoluţie numită "poziţia rusă", în care se spunea: "poziţia rusească după război va avea un rol dominant".

Roosevelt, Marshall şi Eisenhower au dus războiul în spiritul Iluminaţilor, dând posibilitatea armatei roşii să se desfăşoare.

Ginerelui lui Roosevelt, col. Curtis B. Dall, îi datorăm aflarea multor amănunte extrem de importante, care erau ţinute secret. Tot el a dat la iveală cazul George Earle, fost guvernator în Pennsylvania, ambasador la Viena între 1935-1939, apoi în Bulgaria între 1940-1942, iar apoi ataşat personal al lui Roosevelt la Istanbul.

Încă din primăvara anului 1943, a fost contactat şeful serviciului german de informaţii, care i-a adus la cunoştinţă lui Earle că Hitler este gata să capituleze, dacă armatei germane i se dă posibilitatea să se retragă.

După această întâlnire, Earle a fost contactat de către von Pappen, care i-a comunicat acelaşi lucru. Lui Earle nu i-a venit să creadă, dar văzând că nemţii iau acest lucru în serios şi îl doresc urgent, a trimis lui Roosevelt trei depeşe la rând, rămase toate fără răspuns. Iluminaţilor nu le convenea o capitulare a Germaniei în 1943.

Pe 24 martie 1945, Roosevelt s-a adresat lui Earle, interzicându-i să pomenească vreo vorbă despre această afacere.

Pentru a înţelege mai bine interdependenţele celui de al doilea război mondial, este foarte importantă cartea "From Major Jordans Diaries" (Din jurnalele maiorului Jordan). Această carte este jurnalul maiorului Jordan şi este ţinută la secret în America: ea a fost scoasă de pe piaţă, nimeni nu o mai editează, iar bibliotecile o ţin ascunsă.

Maiorul Jordan a fost un veteran american din primul război mondial, care a primit postul de "om de legătură" între guvernul american şi cel rus. Primii doi ani a făcut serviciul în New York, Montana, iar din 10 mai 1942 în United Nations Dept. nr. 8, Lend Lease Division, New York Airport, New Jersey, International Section, Air Corps, U.S. Army.

Maiorul Racey Jordan a fost foarte surprins de influenţa colonelului rus Anatoli Kotikov asupra asistentului lui Roosevelt, Harry Hopkins. De câte ori ruşii aveau nevoie de ceva, era de ajuns un telefon al lui Kotikov către Hopkins şi livrarea urma imediat. Mai târziu, Jordan a remarcat nişte cufere negre, care însoţeau aproape fiecare transport. Curios, el a reuşit să deschidă câteva cufere, în ele găsind acte despre energia nucleară, o listă de materiale destinate Uniunii Sovietice, cum ar fi: un kg uraniu 92, Yyklotron, Proton, Deuterium. Jordan nu ştia ce înseamnă toate acestea.

În Siberia s-a prăbuşit un avion care transporta mărci germane false. Stalin a primit de la început din America 20.000 de avioane, 400.000 de camioane (Opel, construite în Germania), 800.000 de tancuri, locomotive, automobile, alimente, echipament şi documente secrete.

De ce au fost ajutaţi comuniştii atât de masiv?

"Iluminaţii" au fost făuritorii regimului roşu. Cu ajutorul lui au putut să arunce în sclavagism atâtea naţiuni.

Aşa cum au zădărnicit capitularea Germaniei, tot aşa au procedat şi cu Japonia. Japonezii au capitulat fără condiţii în martie 1945. În această lună, şeful armatei japoneze a transmis ambasadei americane din Moscova, ambasadei ruse din Tokyo, Pentagonului la Washington că guvernul majestăţii sale doreşte capitularea necondiţionată.

Guvernul Roosevelt a ignorat aceasta. De ce? Insulele încă nu erau distruse, spectacolul abia avea să înceapă. Au intrat în funcţiune bombardierele B 29, care au distrus cât au putut. A fost bombardat Tokyo, apoi în august au urmat catastrofele de la Hiroshima şi Nagasaki.

Reconstrucţia Germaniei şi a Japoniei a adus bancherilor internaţionali venituri astronomice. Aceste ţări au luat credite imense. Cele două popoare harnice au lucrat şi au plătit încontinuu până astăzi datorii, datorii… Dar guvernele german şi japonez, ca şi cel american, nu sunt decât marionete ale Iluminaţilor, la fel ca şi guvernanţii ruşi.

Ce s-a obţinut prin cel de al doilea război mondial?

Din punct de vedere uman, acest război a fost un mare dezastru. Din punctul de vedere al Iluminaţilor, un mare succes.

Acest război cu 30 milioane de morţi, face parte din programul de asanare al Iluminaţilor şi de instaurare a unei noi ordini mondiale, "Novus Ordo Seculorum".

Lenin a fost pentru Iluminaţi persoana cea mai potrivită din Rusia. Din punct de vedere politic şi psihologic, comunismul a fost o sperietoare pentru ca naţiunile vestice să facă concesii şi, într-un fel, să se oblige.

În 1920, Lenin a lăsat să se înţeleagă planul Iluminaţilor: "Mai întâi vom pune mâna pe Europa de Est, apoi va urma Asia". Acest ţel s-a îndeplinit prin China, Vietnam şi Cambodgia.

Al doilea război a adus Iluminaţilor încă ceva: în ordinea naţiunilor, a societăţii s-au creat rupturi: bazele financiare şi sociale ale moralei tradiţionale au fost înlăturate. America a renunţat la propria ei politică.

Al doilea război mondial a costat pe contribuabilul american 400 de miliarde de dolari. America era intrată adânc în ghearele bancherilor internaţionali. Socialismul s-a strecurat ca o molimă în Anglia şi America. Acest război a pregătit platforma pentru instaurarea în 1945 a ONU, care se află pe terenul făcut cadou de Rockefeller, în New York. Nu mai puţin de 47 membri din CFR au fost fondatorii ONU. ONU este cea mai mare lojă masonică din lume, emblema ei o arată clar.

C.I.A., după spusele lui William Bransley, a integrat Gestapoul german în frunte cu R. Gehlen. În organizaţia lui Gehlen au intrat o sumedenie de oameni din SS, ea fiind o ramură importantă a C.I.A. în Europa de Vest.

C.I.A. a preluat de la nazişti sistemul de "spălare a creierului". Interpolul a fost până în 1972 organizat de foşti membri SS.

Bancherilor nu le-a fost însă de ajuns câştigul enorm de pe urma războiului. După război, au găsit o nouă sperietoare: "războiul rece". În virtutea acestei găselniţe şi datorită propagandei "Europei Libere" şi a altor posturi de radio, a fost influenţată opinia publică, iar parlamentele au votat din nou sume astronomice pentru înarmare. Timp de 40 ani după război, fiecare cetăţean a dat din munca lui obolul pentru construcţia armamentului costisitor. În 40 de ani, nu a existat ţară care să nu aibă datorii imense. Aceşti bani nu vor putea fi plătiţi de generaţiile următoare niciodată, dar dobânzile sunt un tribut permanent către bancherii lacomi. Şi ţările mici precum Cehoslovacia au fabricat armament, dar 80% din exportul de armament al lumii a fost efectuat timp de 40 de ani de către "unchiul Sam".

Al doilea război mondial a deschis drumul înfiinţării statului Israel. Acest lucru era plănuit din 1871. Rănile în Europa de Vest începeau să se închidă, când opinia publică a fost canalizată către Orientul Mijlociu.

La Congresul sioniştilor din 1946, la Geneva, terorismul a fost legalizat pentru fondarea statului Israel. O organizaţie teroristă a fost sub conducerea lui Menachem Begin (Irgum zvai leum), a doua sub Yitzhak Shamir (banda stelei). Aceste bande au forţat instaurarea statului Israel. Atentatele au fost nenumărate, ca exemplu, asasinarea lordului Moyne, ce a perturbat foarte puternic pe englezi: a curs mult sânge până ce ONU a hotărât, la 29 noiembrie 1947, împărţirea Palestinei în două.

Sistemul de a împărţi un stat în două este bine cunoscut din timpurile Romei antice: "Divide et impera". Arabii s-au opus, bandele lui Shamir şi Begin au masacrat pe toţi cetăţenii localităţii Deir Yasin, ca un avertisment către toţi arabii care nu vor să se supună.

Arabii s-au refugiat în ţările vecine, doar un grup mic a rămas în jurul lui Arafat, sub numele de OEP. Data independenţei Israelului, 14 mai 1948, a fost din nou motiv de masacru sângeros.

Până în prezent, această regiune trece printr-o perioadă de adâncire a urii şi a mizeriei financiare în lumea arabă, cu excepţia statelor care au petrol. Numai Egiptul primeşte anual 4 miliarde de dolari de la Iluminaţi, pentru bunele servicii în lumea arabă şi pentru pacea încheiată cu Israelul.

Dar, iată că planul diabolic conturat de Albert Pike merge mai departe. Se ştie că toate muncile în Israel au fost efectuate de palestinieni, care în felul acesta îşi asigurau existenţa, altfel fiind sortiţi să moară de foame. Acordarea autonomiei le este fatală palestinienilor. Sunt închişi într-o enclavă, fără nici un venit, banii acordaţi de diverse naţiuni ale lumii trec prin banca Morgan. Arafat nu are cu ce plăti salariile puţinilor funcţionari.

Zonele sunt ermetic închise de israelieni, iar pe calea apei, palestinienii nu pot fi ajutaţi, deoarece nu există nici un port. Statul Israel, din cauza acţiunilor teroriste, închide în mod repetat graniţa, iar palestinienii nu pot veni la lucru şi nu au cum să-şi asigure pâinea zilnică. Statul Israel a şi anunţat că în locul celor 70.000 de palestinieni care lucrau în Israel, va dispune în continuare de cei 35.000 de români care se află acum la lucru în Israel şi va aduce încă atâţia lucrători din China.

Acţiunile teroriste, unele îndoielnice, altele motivate din cauza urii acumulate în patru decenii, îl obligă pe Arafat să ia măsuri. El face arestări în masă în rândul propriilor săi oameni, iar rezultatul este o confruntare între arabi, război civil, lucru dorit şi planificat de Iluminaţi. Prin pacea cu Iordania şi probabil cu Siria, cei avantajaţi vor fi numai israelienii. Desigur, Islamul este o nucă tare în dinţii Iluminaţilor, dar cu perseverenţă şi şiretlicuri îşi vor atinge scopul.

Pacea din Orientul Apropiat, pusă acum în lumina rampei politice a lumii cu mare zgomot, are următoarele consecinţe:

1) Cel mai mare şi mai important avantaj din pacea între Israel şi Iordania este revizuirea reglementării cantităţii de apă din râul Iordan. În acest tratat, se asigură Israelului o mai mare cantitate de apă ca până acum. În schimb, Israelul a promis să instaleze fabrici de desărare a apei de mare. Se înţelege de la sine că apa proaspătă este mult mai preţioasă decât cea desărată, dar apa este un factor vital.

2) Prin cooperarea şi deschiderea graniţelor, israelienii vor avea posibilitatea să pătrundă în sfera vecinilor lor: cooperarea cu fiii Sionului şi cu Iluminaţii ştim la ce duce.

3) Israelul va lucra asiduu spre a incita pe arabi între ei: Hammad contra Arafat, Arafat contra regelui Iordaniei, Asad contra Libanului şi contra lui Arafat; de menţionat este că, deocamdată, este vorba despre regiunea învecinată Israelului.

Islamul intră astăzi din ce în ce mai mult în sfera de activitate a Iluminaţilor. Putem enumera punctele de atac ale mass-mediei asupra Islamului:

a) Provocarea ţărilor europene, obligându-le pe acestea să integreze musulmani. Musulmanii în Europa de Vest (turcii, marocanii, algerienii), având pe evrei ca lobby în spate, au pretenţii şi chiar se află acum în cadrul poliţiei şi în parlamente. Ei au din ce în ce mai multe activităţi religioase, politice şi tradiţionaliste în ţările gazde. Expansiunea musulmană se înregistrează şi în Europa de Est.

b) În acelaşi timp, opinia publică este pregătită în sensul că Islamul este o mare primejdie.

c) Emanciparea femeilor din lumea islamică.

d) Diminuarea creşterii populaţiei. Nu întâmplător a avut loc Conferinţa mondială de la Cairo, care s-a ocupat de problema creşterii populaţiei globului. Clubul de la Roma este foarte activ.

e) Pregătirea în Europa a unei armate multinaţionale, probabil pentru al treilea război mondial, ce se va duce contra Islamului. Manevre militare multinaţionale sunt în curs.

f) Economic, lumea arabă are un venit important din petrol, deşi preţul este voit ţinut mic; o lege însă obligă ţările exportatoare de petrol să investească 80% din banii realizaţi în băncile internaţionale. Ţările arabe care au petrol dispun numai de 20% din banii cu care finanţează standardul de viaţă foarte ridicat al populaţiei şi luxul propriu. Restul banilor sunt blocaţi în băncile din America.

g) Dacă Iluminaţii dau la iveală secretul energiei magnetice, cu întrebuinţarea ei practică, atunci petrolul devine lipsit de importanţă, un factor mortal pentru lumea arabă, cu centrul în Islam.

Important este ca fiecare om iniţiat să vadă limpede că în spatele unei prefăcute prietenii din partea anglo-americanilor, care aplică politica Iluminaţilor faţă de musulmani, nu se află decât zgândărirea lumii vestice şi provocarea unui conflict.

Un rol hotărâtor îl are mass-media, prin mijloacele ei de propagandă. Din timpul revoluţiei franceze, Iluminaţii au înfiinţat cluburi unde se citeau şi se răspândeau ştiri. Mai târziu, în secolul al XIX-lea, când Rotschild a preluat Banca Angliei, au înfiinţat agenţia evreiască de ştiri Reuters, prin care se influenţează opinia publică. Acesteia i s-au adăugat mai târziu agenţia Wolf şi agenţia franceză Havas.

Un mijloc de a controla opinia maselor este RIIA (Royal Institute for Internaţional Affairs). Aici a fost promovat maiorul Rawlings Rees, care a deschis o agenţie în Sussex, Anglia, Institute for Human Relations. Această agenţie este centrul psihologic al strategiei de război engleze.

În America, Council of Foreign Relations (CFR) şi Comisia Trilaterală au 100% în mână opinia publică: Reuters, Associated Press, United Press, Wall Street Journal, Boston Globe, New York Times, Los Angeles Times, Washington Post, ABC, NBC, CBS, RCA.

Prin creşterea populaţiei, Iluminaţii trebuie să fie mai activi în domeniul manipulării opiniei publice. Prin agenţiile de ştiri, presă, ziare, telefon, radio, avioane, care sunt toate controlate de Iluminaţi, pot fi transmise ştiri şi opinii pe întreg globul. Manipularea conştientă şi inteligentă a mass-mediei, este un factor de seamă în societatea democratică. Cei ce au în mână aceste mecanisme sunt, propriu-zis, cei ce stăpânesc această lume.

Televiziunea, unde se văd foarte clar ştiri negative, orori, filme brutale, influenţează pe spectator, sugerează păreri, cum trebuie să gândim, să ne îmbrăcăm, cum să acţionăm, ce trebuie să posedăm, cum să ne orientăm politic. Astăzi, cine este atent, poate observa cum, prin cele mai mici detalii ce par inofensive, se face propagandă pentru internaţionalism, distrugerea sentimentelor şi a gândirii naţionale, emanciparea femeii şi a copiilor (merg atât de departe, încât prezintă foarte des copii mai deştepţi, mai inteligenţi decât părinţii), abaterea de la cultura clasică şi artele de valoare indiscutabilă şi prezentarea frecventă de artă "pop" suprarealistă şi degenerată, pentru a orienta mai ales tineretul în această direcţie.

Se difuzează pe toate canalele audiovizualului muzică, numai în limba engleză, ce o putem numi pe drept cuvânt zgomot electronic, leşin şi miorlăit pe douăsprezece tonalităţi.

"Muzica de astăzi nu este nimic altceva decât un laborator monstruos al Nimicului", spune Jean Cau.

Politic, ni se prezintă pe tavă: Hussein este rău, Bush şi Clinton sunt buni, Germania domină Europa, sex-filme, Coca Cola, toate sunt bune pentru tineret etc… Astăzi, dacă ai o părere proprie rişti să fii luat în derâdere.

Prin filme în care, spre exemplu, apare (pe fond printr-o tehnică fotografică specială) o cutie de Coca Cola, care este invizibilă pentru ochiul liber, dar subconştientul o înregistrează, se obţine stimularea consumului acestei băuturi. Strategii o numesc "subliminal messages". În muzică şi în industria de discuri se lucrează cu sistemul "backward masking", unde se înregistrează anumite mesaje pe frecvenţă înaltă, atât de sus, încât urechea nu o aude, dar subconştientul o percepe, înregistrează şi integrează!

Câteva exemple:

FormaţiaCânteculMesajul
KissGod of ThunderDemonul este Dumnezeul tău
MadonnaLike a VirginEu mă cufund în păcat
PoliceEvery Little Thing She Does Is MagicRăul se combate cu violenţă
QueenCrazy Little Thing Called LoveLa naiba cu Biblia, eu vreau magie!
Rolling StonesTopsTe iubesc, spune Satana
PrincePurple RainÎndată bombardăm cerul!
Cindy LauperThe BopEşti neputincios în faţa răului, ha, ha, ha!
BeatlesRevoluţia nr.9Începe să fumezi marijuana!
John Todd, directorul firmei Zodiaco, o fuziune grandioasă a industriei de discuri, cu societăţi de înregistrare a concertelor din SUA, spune că fiecare disc original, fiecare matriţă a oricărei muzici (clasică, country, rock, melodramatic, meditativă, disco, heavy), era prelucrată de 13 persoane, care foloseau magia neagră. Ei nu o fac din spirit comercial, ci din dorinţa de a stăpâni şi controla psihicul oamenilor.

Deverul industriei de discuri este de milioane: în spatele ei se află unii dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Aceşti manipulanţi care s-au îmbogăţit, şi-au câştigat atâta putere, atâta influenţă asupra tineretului în general şi asupra fiecărui auditoriu în parte.

După Zodiaco, a apărut în California o a doua întreprindere cu numele "Maranata". Maranata a căutat să coopteze tineretul creştin şi de alte confesiuni. Ei au compus melodii şi texte pozitive, în care au integrat mesaje satanice şi distructive. Primul proiect s-a numit "Iisus Cristos Superstar". Noi nu avem încă posibilităţi şi căi de a ne apăra de aceşti şarlatani, dar totuşi mai putem alege muzica pe care dorim să o ascultăm.

Războiul bio-psihologic

Cei mai mulţi au auzit despre războiul bio-psihologic. În timp de război, duşmanul otrăveşte apa potabilă sau răspândeşte viruşi şi bacterii. Aţi auzit însă ceva, despre experienţele bio-psihologice din America?

Iată câteva exemple:

În 1950, de pe un vapor al U.S. Navy au fost pulverizate timp de şase zile bacterii de tipul Serratia asupra oraşului San Francisco. Aproape toţi cei 800.000 de locuitori au avut simptome. Serratia produce tulburări ale aparatului respirator. Indiscreţii din rândul armatei americane, au dezvăluit că între anii 1949 şi 1969 s-au făcut 239 de experienţe sub cerul liber.

Dar americanii au suferit şi alte experienţe, nu numai bacteriologice. NBC-ul a făcut cunoscut la 16 ianuarie 1981 că nord-vestul SUA a fost bombardat mai mulţi ani cu unde de frecvenţă micro de către sovietici. Aceste unde au fost programate pe lungimi bio-electronice de frecvenţă. În limbajul specialiştilor se numesc "electrified low frequence". Ele au fost descoperite în 1884 de un european, Nicola Tesla. Acesta a venit în America la Edison, apoi a lucrat împreună cu George Westinghouse. În 1892 ei au construit prima centrală electrică de curent alternativ. Undele de frecvenţă micro se mai numesc şi Tesla effect sau ELF. Aceste unde, proiectate asupra unui om, provoacă decuplarea impulsurilor electrice în creier, funcţiunile neurologice şi psihologice sunt diminuate şi indivizii devin sugestionabili.

Şi sovieticii au lucrat din 1960 (cum spune articolul din Associated Press din 20 mai 1983) la proiectul "Sida", cu unde radio de 40 megahertzi, pentru a produce indivizilor o stare de transă. Cu aceste unde s-a încercat să se combată nevrozele, hipertensiunea, problemele psihice dar, în acelaşi timp, aceste unde pot produce agresiuni sau depresii.

În războiul rece, când a fost cercetată ambasada americană din Moscova, dacă are aparate-spioni în pereţi, s-a descoperit că un anumit "signal" moscovit de unde micro a fost îndreptat ani de zile de către ruşi asupra ambasadei. După Raportul Defense Intelligence Agency din 1962, cu aceste unde s-a căutat să se provoace dureri de cap şi de ochi, vomismente, oboseală, depresii, reducerea funcţiunilor intelectuale, reducerea memoriei şi cancer. Zbigniew Brzezinsky dezvăluie că în rândul personalului ambasadei există un număr ridicat de cazuri de cancer. Cu "psichotronics" se poate reduce sau anihila voinţa de atac a soldaţilor în luptă. Revista "Magazine 2000", din decembrie 1993, nr. 97 descrie cum, cu ajutorul acestor "psichotronics" mii de soldaţi irakieni au ieşit din tranşee şi s-au predat chiar ziariştilor. Armele "Psichotronics Mind Control" au neutralizat total armata irakiană, dând-o pradă tancurilor americane. Revista de aviaţie americană "Aviatron Week and Space Technology" din ianuarie 1993, informează că Ministerul american al apărării dotează rachetele cu instrumente care emit pulsaţii electromagnetice (EMP), cu care se anihilează total inamicul, sau produc perturbarea instinctului de orientare şi aceasta cu acţiune pe o rază de 2500 km.

Autorităţile cele mai cunoscute care lucrează în acest sector sunt colonelul şi fizicianul Thomas Bearden din armata americană, fizicianul american Sidney Hurwitz şi fizicianul american Guy Obelensky. Hurwitz şi Obelensky lucrează din 1969 şi pentru armata israeliană. Observati in imagine cateva din rutualurile lor satanice,aceasta imagine este dintr-o reclama de pe MTV in timpul craciunului din 2009.

Despre factorii climatici cu care se poate purta un război nu se vorbeşte deloc în lume. Noi credem că astăzi motivele principale în anomaliile climei sunt răcirea pământului şi dublarea emisiilor de dioxid de carbon care încălzesc atmosfera.

Meteorologii şi oamenii de ştiinţă de seamă au ajuns la concluzia că, în următorii 50 ani, se va simţi începutul erei glaciare. Această epocă glaciară nu are nimic comun cu încălzirea atmosferei sau cu poluarea ei. În câteva decenii, coborârea temperaturii va egala fenomenul încălzirii, cunoscut sub numele de "efectul de seră". Un procent mai scăzut de căldură solară poate declanşa o epocă glaciară.

Cu privire la climă, mai există un aspect pe care mass-media nu-l comentează. Este vorba de experienţele de influenţare a climei. Nu toate fenomenele naturii sunt de origine naturală. Oamenii întind braţele spre nori şi îşi pun singuri în pericol existenţa. În 1975 s-au efectuat numai în SUA nouă programe de modificare a climei. În alte ţări au fost 66 programe. S-au stropit norii cu condensate pentru a produce ploaia, s-a estompat grindina, s-a dispersat ceaţa, s-a căutat a se împiedica uraganele, viscolele, cutremurele şi inundaţiile, s-au încercat captări de fulgere. Nu există legi care să împiedice un monopol asupra climei. Honduras a protestat în 1973, învinovăţind SUA că prin captarea ploilor a provocat secetă. Americanii au schimbat cursul uraganului Fifi, pentru a salva turismul în Florida. A protestat şi El Salvador. De asemenea, Japonia, Rhodesia şi Israel au fost învinovăţite că fură ploile.

În 1987 s-au întâlnit la Conferinţa din Alabama oameni de ştiinţă de calibru mare, care au comentat datele culese de satelit. Dr. Gerstein a făcut cunoscut că, datorită poluării atmosferei, clima va suferi influenţe catastrofale, încât în mileniul III va fi imposibilă viaţa pe pământ.

UFO

Fiecare om va răspunde prompt, dacă este întrebat, că pe planeta Marte nu este posibilă viaţa. Dar, ce ştim noi exact?

Noi ştim numai ceea ce ni se spune de către NASA, sau ce aflăm din cărţile de astronomie. O dovadă că pe Marte a existat cândva viaţă inteligentă, ne furnizează fotografiile luate de Viking 1 la 31 iulie 1976.

Viking 1 a zburat deasupra planetei Marte la o înălţime de 1500 de km, de unde au fost fotografiate piramide simetrice. Această dovadă este revoluţionară şi dovedeşte că omul nu este singur în Univers şi că nu este nicidecum "coroana creaţiei".

În 1959 a început proiectul explorării planetei Marte. Americanii au construit farfurii zburătoare cu ajutorul oamenilor de ştiinţă germani ca Victor Schanberger, care s-a ocupat de tehnologia farfuriilor zburătoare căzute în vestul SUA şi care a lucrat la construirea celor americane.

În 1960 au fost instalate două baze pe Lună în partea de est, care s-au numit "baza lui Arhimede" şi "baza lui Cassini". De pe aceste baze s-a proiectat explorarea planetei Marte. În 22 mai 1962 s-a trimis o navă cu oameni. Totul a fost filmat din interiorul farfuriei zburătoare.

Toate aceste proiecte au fost ţinute strict secret: ele mergeau în paralel cu programul oficial al zborurilor spaţiale. În ianuarie 1977, a căzut în mâna radioastronomului William Ballantine filmul efectuat din farfuria zburătoare în mai 1962. Acest film a ajuns şi în mâna unui colaborator de la NASA, Harry Carmell. Pe 6 februarie 1977, Ballantine a avut o întâlnire cu John Hendry, managerul unui ziar internaţional, cu care dorea să discute difuzarea filmului. Pe drum spre întâlnirea sa cu Hendry, Ballantine a murit într-un misterios accident de automobil. Soţia sa, împreună cu Carmell au dat acest film societăţii de televiziune "Science Report", care aparţine canalului englez de televiziune "Secpeter TV". Acest film a fost difuzat de Science Report.

La scurt timp, canalul de televiziune a fost avertizat că i se va lua licenţa, dacă va continua să comenteze această temă.

Filmul a fost realizat din cockpitul pilotului, arăta pe scurt instrumentele de bord, presiunea atmosferei de afară era de 700 milibari şi temperatura de 40°C. Piloţii strigau:

"Ura! Este 22 mai 1962, noi suntem pe planeta Marte şi avem aer!"

Până astăzi nu s-a dat o explicaţie mişcării unor canale marţiene observate de astronomi.

O altă întrebare este, unde a dispărut sonda sovietică "Phobos II", care în 1989 a aterizat pe Phobos, un satelit al planetei Marte. Din momentul în care a aterizat, contactul a fost întrerupt pentru totdeauna, din motive necunoscute.

La fel a dispărut sonda Observer trimisă spre Marte în 24 august 1993.

Aceste fapte sunt suspecte. Se cheltuiesc sume enorme pentru cercetări speciale, sunt angajaţi cei mai buni oameni de ştiinţă, dar cetăţeanului de rând nu i se spune aproape nimic despre cele cercetate. Instrumentele livrează milioane de fotografii şi informaţii, însă la televiziune sau radio nu se prezintă aproape nimic. Nu este acest lucru suspect? Fiţi siguri că în cercetarea astro-spaţială s-a format un monopol, care lucrează numai pentru o "elită". Posibil ca această elită să-şi facă programe, pentru ca în momentul în care va începe epoca glaciară, care va veni sigur, să se instaleze pe o altă planetă!

După cum vedeţi, tema farfuriilor zburătoare este mult mai "terestră" decât am ştiut până acum. Se cheltuiesc sume mari pentru ţinerea în secret a acestei energii magnetice, care nu este monopolul nici unui concern.

Aceste obiecte zburătoare se află acum şi în construcţia unor particulari. Acest lucru nu este pe placul "Multis-ilor". Nu toţi oamenii de ştiinţă pot fi corupţi cu bani. Dar aceste tehnologii nu pot fi patentate şi trebuie imediat date în producţie, cu riscul ca a doua zi să apară anumiţi indivizi care să ceară cumpărarea patentului, chiar prin ameninţare şi şantaj.

Ne întrebăm, cât timp vor putea ţine în secret aceste maşini libere de energie şi care pot zbura?

Interesant ar fi de menţionat două fapte foarte recente. Pe data de 3 septembrie 1994, televiziunea austriacă a arătat într-o emisiune de ştiri la ora 20.00, o maşină de gătit cu energie magnetică, prezentată la expoziţia de obiecte casnice de larg consum, ţinută la Viena la 1 septembrie 1994. A fost arătată o oală unde fierbea puternic apa, fără electricitate, fără gaz, fără lemne, numai cu două discuri magnetice.

Interesant este că această ştire senzaţională nu a fost difuzată nicăieri până acum, iar firme mari din Germania, care livrează bucătării complete, nu ştiu nimic despre această maşină de gătit care costă 26.000 de shillingi.

Un alt fapt neobişnuit, este că televiziunea germană ARD a difuzat (pentru prima dată!) un program dedicat farfuriilor zburătoare, UFO, pe data de 25 octombrie 1994.

Au fost intervievaţi doi piloţi ai companiei aeriene Lufthansa, care au povestit în mod foarte serios că, în timpul zborurilor lor au văzut de multe ori maşini zburătoare rotunde, cu o viteză enormă (pe verticală sau cu viraje în unghi de 90°).

După cum vedeţi, mass-media este unealta principală pentru a ţine lumea în ignoranţă. Din acest motiv, foarte puţini oameni cunosc adevărul despre politică, economie, religie, istoria omenirii, adevărata faţă a Lunii şi a planetei Marte.

Nimeni nu a auzit şi nu este preocupat de adevăratul program cosmic, energia liberă, adevărata viaţă a lui Cristos, aura corpului uman, câmpul său magnetic, tehnologia extraterestră.

Numărul raporturilor UFO creşte mereu. În iunie 1952 au fost înregistrate de aviaţia americană 250 de zboruri.

Proiectul lor de cercetare, numit "Blue Book", conţine în actele sale peste 2000 de rapoarte de observaţie UFO. Majoritatea sunt adnotate ca “necunoscute".

Fenomenul a atins o dimensiune care a atras şi alte foruri spre cercetări. CIA a început să cerceteze oficial farfuriile zburătoare, din punctul de vedere al siguranţei statului american, în ceea ce priveşte spaţiul aerian şi pentru a stabili dacă sunt necesare cercetări şi studii pe această temă.
O parte din documentele elaborate de CIA au fost date publicităţii de către preşedintele Carter. La 11 septembrie 1952 vicedirectorul secţiei ştiinţifice CIA, Marshal Chadwell, a făcut un raport despre toate punctele de înregistrare de pe glob, cu privire la ordinul care s-a dat tuturor bazelor de aviaţie, pentru a raporta observaţiile legate de obiectele zburătoare UFO.

Acest fenomen implică două probleme: periclitarea spaţiului aerian şi reacţia psihologică asupra maselor. S-a ordonat o strictă cenzură, pentru a se anihila credinţa oamenilor în aceste farfurii zburătoare.

Între 14-18 ianuarie 1953, sub conducerea dr. H.P Robertson de la Universitatea din California, s-au întrunit personalităţi de vază din Pentagon pentru o analiză. Această temă, sub numele "Robertson Panel", conţinea materiale şi dovezi asupra UFO, pentru a fi înaintate preşedintelui nou numit.

Directorul CIA, amiralul Roscoe Hillenkoetter, comunica preşedintelui: "Implicaţiile care privesc siguranţa statului se datoresc faptului că noi nu cunoaştem motivele şi intenţiile celor ce ne vizitează în aceste farfurii zburătoare".

Din motive internaţionale şi tehnologice şi pentru a se evita panica în rândul populaţiei, comisia de control "Majestic 12" este de părere să se continue cercetarea strict secretă, banalizarea fenomenului în ochii opiniei publice, inducerea în eroare prin inventarea unor explicaţii (baloane pentru cercetarea climei, meteoriţi etc.). "Dacă nu avem explicaţii plauzibile (spune raportul), atunci să ridiculizăm martorii." În urma acestui ordin, ofiţerii Chop şi Rupellt şi-au dat demisia din aviaţia militară.

O scrisoare din 4 septembrie 1987, din partea personalului din aviaţia militară, către preşedintele Reagan, conţine printre altele:

"Politica CIA de banalizare a fenomenului UFO pe plan naţional a fost de mare efect". S-au scris cărţi şi sute de articole în presă prin care s-a falsificat şi manipulat tema UFO. Motivele pentru care s-au făcut acestea au fost explicate de maiorul Hans Petersen din NATO:

1. Adevărul despre UFO poate periclita sistemul monetar.
2. Toate religiile ar fi nevoite să-şi schimbe dogmele. Nimeni nu doreşte acest lucru.
3. Furnizarea de energie va fi dată peste cap. Noi vom cunoaşte o energie care nu poluează mediul. Însă concernele multinaţionale, adepţii energiei atomice, vor pierde influenţa asupra omenirii. Trebuie să avem în vedere cât de mare este puterea giganţilor petrolului!
4. Politicienii care ne-au minţit timp de decenii, îşi vor pierde credibilitatea şi puterea.

"Berliner Tageszeitung" a publicat un articol al lui Mathias Bröcker, cu ocazia conferinţei UFO din Frankfurt în 1990:

"Astăzi, ca şi înainte, guvernele nu au interes să aducă la cunoştinţa populaţiei o tehnologie şi o autoritate cosmică, poate superioară nouă. Cine s-ar mai uita la un şef de guvern sau la un deţinător al premiului Nobel, dacă ar afla noutăţi şi legi cosmice de la extratereştri?"

Existenţa lor este radical şi subversiv ţinută în secret, iar ceea ce se spune că este supranatural, poate este chiar natural.

Ca încheiere vă pot recomanda:

"Cercetaţi şi aflaţi adevărul, deoarece adevărul vă va da libertatea."

Organizaţia VRIL

În anul 1919 s-a constituit organizaţia VRIL, din membrii unui ordin Templier. Aceştia au avut sediul în Germania, nu departe de graniţa cu Austria (Ramsau). Ei s-au ocupat foarte intens cu studiul sistemului solar Aldebaran.

Sistemul solar Aldebaran, care se află la o distanţă de 68 de ani-lumină de Pământ are, probabil, două planete locuite, care poartă numele de "Sumeran".

În urma unui fenomen cosmic, soarele Aldebaran a început să se extindă, făcând imposibilă viaţa pe aceste două planete. Templierii spun că aceşti locuitori au părăsit Aldebaranul, colonizând planeta Marte din sistemul nostru solar. Marile oraşe-piramide (fotografiate de sonda Viking în 1976), precum şi faţa planetei Marte, sunt martori ai acestor locuitori înzestraţi cu o tehnică extraordinară.

Organizaţia VRIL a fost convinsă că aceşti locuitori au vizitat şi planeta noastră. De aceea şi-au propus ca temă construirea unui obiect zburător care să cerceteze universul.

Trei ani, au cercetat energii alternative. Ei spuneau că o energie bazată pe explozie sau ardere este o energie distructivă şi tot ce este distructiv este de origine satanistă. O energie constructivă, ca tot ce este constructiv, este o energie dumnezeiască. Deoarece implozia, spre deosebire de explozie, este o energie dumnezeiască.

Cercetătorii acestei organizaţii, în frunte cu Victor Schanberger sau W.O. Schumann de la Politehnica din München, au preluat ştiinţa lui Johann Kepler, ştiinţa secretă a pitagoreenilor, păstrată din tată în fiu de Templieri, iar după trei ani de cercetări au început să construiască acest proiect.

În vara anului 1922, au început să construiască un obiect zburător rotund. Un disc de 8 m diametru, peste care s-a suprapus paralel un alt disc de 6,5 m diametru, având şi un al treilea disc dedesubt, de 7 m diametru. Aceste trei discuri au fost prevăzute cu o gaură în mijloc de 1,80 m diametru, în care s-a montat un agregat înalt de 2,40 m. În partea inferioară, s-a montat un pendul care ţinea discurile în balanţă.

Aceste discuri, învârtindu-se în sens invers între ele, dădeau naştere unui câmp electromagnetic de rotaţie. Ce capacitate avea această farfurie zburătoare nu se ştie; cu ea s-au făcut experimente doi ani, după care a fost demontată şi dusă în depozitul fabricii Messerschmidt din Augsburg.

În mai multe centre industriale sunt asemenea obiecte, înregistrate sub codul secret JFM.

În principiu, s-a căutat ca prin crearea unui câmp puternic de energie să se creeze o independenţă faţă de forţele cosmice cum sunt: gravitaţia, electromagnetismul, razele distale, materia, microcosmosul.

În iunie 1934, Schanberger a primit sprijin din partea lui Hitler şi misiunea de a lucra mai departe acest proiect. Sub conducerea lui Schumann, s-a construit în fabrica de avioane Arado din Brandenburg primul obiect zburător rotund experimental RFZ 1.

Acest avion s-a ridicat vertical 60 m, după care a început să danseze câteva minute; sistemul de conducere Arado 196 s-a dovedit ineficace. Cu mare greutate a reuşit pilotul Lolthar Waiz să aducă pe pământ acest obiect. El a reuşit să sară din cabină, înainte ca discurile care se roteau vertiginos să rupă în bucăţi întreaga maşină.

Spre sfârşitul anului 1934, a fost gata prototipul RFZ 2, care era prevăzut cu o comandă de impuls magnetică de 5 m diametru şi avea următoarele caracteristici de zbor: cu cât viteza era mai mare, contururile optice deveneau confuze, în culorile tipice ale UFO, roşu, oranj, galben, verde, alb, albastru sau violet, în funcţie de viteză.

În 1941 RFZ 2 a fost fotografiat în sudul Oceanului Atlantic, în timpul zborului spre Polul Sud. Tot în 1941, s-a încercat să fie folosit ca avion de recunoaştere, în Anglia.

Nu a putut fi folosit ca avion de luptă, pentru că zborul permitea viraje numai la 90, 45 sau 22°30'.

După acest succes, organizaţiei VRIL i s-a dat un câmp de experimentare propriu în Branderburg.

La sfârşitul anului 1942 s-a construit VRIL 1, de 11,5 m diametru, cu o viteză de 2900 km/h. La schimbarea cursului cu 90°, piloţii nu erau afectaţi. Din acest model s-au construit 17 bucăţi, multe fiind prevăzute cu o cupolă de sticlă.

În acest timp, s-au construit V7 şi RFZ 7, o combinaţie de discuri rotative şi motoare convenţionale. RFZ 7 avea un diametru de 42 m şi a fost construit de grupurile Schriever-Habermohl şi Miethe-Belluzo. La o aterizare la Polul Nord, una dintre aceste nave s-a distrus.

Un alt aparat RFZ 7 a fost fotografiat mai târziu, lângă Praga. În iulie 1941, ambele grupuri de constructori au construit un corp zburător rotund, RFZ 7T, care s-a dovedit foarte bun.

În interiorul SS-ului a existat un grup, care se ocupa de energii alternative, pentru a nu mai fi dependenţi de petrol. Căpitanul inginer Coler a construit un motor numit Thule-tachionator.

În august 1939, s-a dat pentru zbor RFZ 5, numit şi "Hanebu I" cu 8 oameni la bord şi viteza de 4800-17000 km/h; a fost echipat la bord cu 2 tunuri de 6 cm şi 4 MK 106.

În 1942 a urmat Hanebu II, cu un zbor de 55 ore, 9-20 persoane la bord şi o viteză de 6000 km/h. Au existat planuri pentru un avion VRIL 7 cu spaţiu mare şi un diametru de 120 m.

După scurt timp, s-a construit Hanebu III, prototipul cel mai superb, 71 m diametru, care a fost filmat în zbor. Capacitatea era de 32 de oameni, un zbor permanent de 8 săptămâni şi 7000 km/h viteză, ajungând în cazuri excepţionale şi la 40.000 km/h.

CIA şi serviciul englez de informaţii cunoşteau aceste lucruri, numind aceste obiecte "Foo-Fighters". Ei urmăreau încă din 1942 dezvoltarea acestor avioane.

Au mai fost construite aşa-numitele "broaşte ţestoase zburătoare", fără oameni la bord, cu menirea să deranjeze orice circuit electric. Particularitatea, la apariţia unui UFO, este întreruperea oricărui curent electric.

C. Stevens, pilot al Forţelor Aeriene ale SUA, descrie că în timpul celui de al doilea război mondial, a văzut Foo-Fighters de culoare gri-verde sau roşu-portocaliu, care zburau câteodată la distanţe foarte mici de alte avioane.

La începutul anului 1943 a fost proiectat un avion tip ţigară, numit Andromeda (139 m lungime).

În 1943, de Crăciun, a avut loc o şedinţă importantă a societăţii VRIL în Colberg, Marea Nordului. Aici s-a discutat efectuarea unor zboruri în cosmos.

În 14 februarie 1944, Schriever şi Habermohl au lansat un avion ce se ridica vertical 800 m pe minut şi zbura orizontal cu 2200 km/h, la o înălţime de 24.200 m, de asemenea cu energie magnetică. Acest avion nu a mai putut zbura, deoarece a fost bombardat în Peenemünde.

Englezii şi americanii au găsit la începutul anului 1945, în arhive, toate planurile UFO şi au dat ordin să se transporte tot materialul existent în America.

În martie 1946, din ordinul lui Truman (operaţiunea "Paperclip"), oamenii de ştiinţă şi inginerii germani urmau să fie angajaţi în Statele Unite. Victor Schanberger, Werner von Braun şi alţii au fost aduşi în America pe cale "particulară".

Multe din aceste avioane rotunde au fost scufundate într-un lac din Austria, altele au fost demontate şi duse în America de Sud, altele au fost luate de aliaţi. Experienţa "Phoënix" din 1983 în America a folosit această tehnologie, ca urmare a proiectului Philadelphia din 1953.

Hanebu I, II şi III şi VRIL 1 au dispărut în mai 1945. În 1946 în nordul Suediei au fost văzute corpuri luminoase zburătoare, care au stârnit panică aliaţilor în est şi vest.

La o conferinţă în Arizona în septembrie 1991, au fost arătate timp de 3 ore obiectele zburătoare construite de nemţi, planurile şi bazele subterane.
Atentatul asupra lui Kennedy

Din anul 1963, se duce o dispută vehementă cu privire la motivele care au dus la asasinarea lui Kennedy. Un lucru este clar: tânărul preşedinte era pe cale de a urma în politică un drum propriu. Ceea ce a provocat o dură opoziţie din partea Establishmentului a fost, pe de o parte, destituirea şefului CIA Allan Dulles, după invazia nereuşită a cubanezilor din exil (Golful Porcilor, în Cuba) din 1961, iar pe de alta, rechemarea mau multor "advisors", consilieri militari SUA, din Vietnam.

Hotărârea lui Kennedy de a pune capăt conflictului din Asia de sud-est şi a activităţii CIA în această parte a lumii, i-a nemulţumit foarte tare pe Iluminaţi.

De asemenea, în 18 iulie 1963 preşedintele a informat Congresul că doreşte să micşoreze deficitul Statelor Unite. El a vrut să forţeze exportul şi să introducă un impozit asupra procentelor încasate de cetăţenii americani care au depus bani la băncile din străinătate. Investiţiile de capital american în străinătate urmau să fie impozitate cu 15% anual. Aceste lucruri nu erau pe placul bancherilor internaţionali.

Acest preşedinte, singurul de până acum care nu a fost mason, ar fi fost un adevărat ales al poporului american.

Un alt motiv al asasinării lui Kennedy nu este de natură politică, ci se referă la dezvăluirea fenomenelor legate de farfuriile zburătoare.

În susţinerea acestei idei, vom aminti câteva fapte reale ţinute în secret. Astfel, în anul 1947, pe 2 iulie, la Rosewell, New Mexico, s-a prăbuşit un obiect zburător extraterestru. Au existat 92 de martori şi 35 de rapoarte.
Sursa AIM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu